Το Myspace σε μία τελευταία προσπάθεια να κερδίσει ξανά τους παλιούς χρήστες!

Ημ/νία: 3 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θυμάται κανείς το Myspace; Εκείνο το Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο δημιουργήθηκε το 2003 και υπήρξε αρκετά δημοφιλές περίπου μια δεκαετία πριν; Το Myspace έχασε κατά κράτος από το Facebook και παρόλο που έκανε μία αξιοθαύμαστη προσπάθεια για το comeback τον Ιούνιο του 2013, φαίνεται πως δεν τα κατάφερε να πείσει αρκετούς χρήστες.

myspace email

Θέλοντας, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί τις περίπου 15 δισ. φωτογραφίες οι οποίες βρίσκονται αποθηκευμένες στους servers του, το Myspace ξεκίνησε να στέλνει email στους παλαιούς χρήστες του με φωτογραφίες τους από πολλά χρόνια πριν. Το email περιέχει πρώτα το μήνυμα «The good, the rad and the what were you thinking…» και στη συνέχεια τις φωτογραφίες του χρήστη.

Άραγε, πόσοι από τους χρήστες χρησιμοποιούν ακόμη το ίδιο email το οποίο χρησιμοποιούσαν περίπου 10 χρόνια πριν; Παρόλο που υπάρχουν διάφορα εμπόδια στην έξυπνη κίνηση του Myspace να κινήσει την περιέργεια των παλαιών χρηστών για να το επισκεφθούν, το Κοινωνικό Δίκτυο παραμένει δημοφιλές ανάμεσα στους χρήστες φίλους της μουσικής, έχοντας συνολικά πάνω από 50 εκατ. χρήστες (Ιούνιος 2013).

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑