Η Instagram φωτογραφία με τα περισσότερα likes ανήκει πλέον στην Kim Kardashian!

Ημ/νία: 31 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τις περισσότερες φορές, οι πρωτιές στα Social Media είναι δύσκολο να χαθούν. Βλέποντας κανείς τα περίπου 1,82 εκατ. likes της Instagram φωτογραφίας του Justin Bieber με τη Selena Gomez, θα πίστευε πως το νούμερο αυτό δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί.

instagram photo with most likes

Κι όμως, η Kim Kardashian κατάφερε με μία δική της Instagram φωτογραφία από το γάμο της με τον Kanye West να ξεπεράσει τον Bieber και να φτάσει τα περίπου 2,05 εκατ. likes! Η φωτογραφία είναι μόλις 4 ημερών, κάτι το οποίο σημαίνει πως το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, σε σύγκριση με την 5 μηνών φωτογραφία του Bieber.

Κάτι ακόμη το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και επιβεβαιώνει μία προηγούμενη έρευνα, είναι ο αριθμός των likes της φωτογραφίας της Kim Kardashian σε Instagram και Facebook. Με σχεδόν 15 εκατ. followers στο Instagram, έναντι σχεδόν 21,5 εκατ. fans στο Facebook, η ίδια φωτογραφία έχει δεχτεί στο Instagram περίπου 420.000 περισσότερα likes!

Πηγή: Inside Facebook

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑