Μετάφραση σε ζωντανό χρόνο για το Skype μέσα στο 2014!

Ημ/νία: 30 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Skype έχει καταφέρει να κάνει την επικοινωνία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ευκολότερη. Έχοντας πάνω από 300 εκ. ενεργούς μηνιαία χρήστες, καθημερινά ξοδεύονται περίπου 2 δισ. λεπτά συνομιλιών μέσω βίντεο κλήσεων ή απλών φωνητικών κλήσεων. Είναι παντού, σε υπολογιστές, κινητές συσκευές, ακόμη και σε τηλεοράσεις.

skype translator

Στο φετινό συνέδριο Code, η ομάδα του Skype έδειξε ένα demo από μία νέα λειτουργία μετάφρασης σε ζωντανό χρόνο. Χρειάστηκαν δεκαετίες εργασίας στον τομέα της μετάφρασης και της φωνητικής αναγνώρισης, χρόνια εργασίας από την ομάδα του Skype και τώρα η συνεργασία με τη Microsoft για να μπορέσει η λειτουργία να γίνει διαθέσιμη σε δοκιμαστική έκδοση μέσα στο 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους δωρεάν οι ομαδικές βιντεοκλήσεις του Skype!

Ακολουθεί βίντεο με το demo του Skype Translator, δείχνοντας μία βίντεο κλήση και μία συζήτηση στα αγγλικά και στα γερμανικά, με τις απαραίτητες μεταφράσεις φυσικά.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑