Επιτέλους δωρεάν οι ομαδικές βιντεοκλήσεις του Skype!

Ημ/νία: 29 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από το 2010 το Skype διαθέτει τις ομαδικές βίντεο κλήσεις με έως και 10 χρήστες ταυτόχρονα, με τη λειτουργία να γίνεται επί πληρωμή αμέσως μετά την έξοδο της από τη δοκιμαστική φάση. Με σημερινή ανακοίνωση μέσω του Skype Blog, μαθαίνουμε πως πλέον οι ομαδικές βίντεο κλήσεις είναι δωρεάν για όλους!

skype group video chat

Οι συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν τις ομαδικές βίντεο κλήσεις είναι αυτή τη στιγμή εκείνες με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, καθώς και το Xbox One. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Skype υποσχέθηκε στο μέλλον περισσότερες συσκευές, ας ελπίσουμε σε κινητές συσκευές και στα λειτουργικά Android, iOS και Windows Phone.

Για να ξεκινήσετε μια ομαδική βίντεο κλήση, αρκεί να δημιουργήσετε μια ομαδική συνομιλία προσθέτοντας έως και 10 χρήστες τους οποίους επιθυμείτε και στη συνέχεια να πατήσετε την επιλογή «Video call», όπως δείχνει και το παραπάνω βίντεο.

Τέλος, η κίνηση αυτή της Microsoft, στην οποία ανήκει το Skype, είναι πολύ σημαντική, αφού η Google εδώ και καιρό μονοπωλούσε τις ομαδικές βίντεο κλήσεις με τη χρήση της εφαρμογής Hangouts, η οποία από το ξεκίνημα της προσέφερε δωρεάν ομαδικές βίντεο κλήσεις σε έως και 10 χρήστες ταυτόχρονα.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑