Το TweetDeck επιτρέπει πλέον προγραμματισμό και για tweets με εικόνες!

Ημ/νία: 30 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η υπηρεσία TweetDeck, η οποία ανήκει στο Twitter εδώ και κάποια χρόνια, προχώρησε σε δύο σημαντικές βελτιώσεις για τον προγραμματισμό των tweets. Μέχρι και σήμερα, όλοι οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούσαν να προγραμματίζουν tweets μονάχα με κείμενο. Από εδώ και στο εξής, μπορούν να εισάγουν κανονικά εικόνες μέσα στο tweet και να το προγραμματίζουν σε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα επιθυμούν.

tweetdeck

Η διαδικασία είναι εύκολη. Αρκεί ο χρήστης να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο TweetDeck, εφόσον δεν έχει, και να επιλέξει την επιλογή «Schedule tweet» κάτω από το πλαίσιο δημοσίευσης, επιλέγοντας ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης με ακρίβεια λεπτού. Ύστερα, η επιλογή «Tweet» θα μετατραπεί σε «Tweet at […]».

tweetdeck schedule tweets

Τέλος, μέχρι και σήμερα ο προγραμματισμός των tweets εμφανιζόταν στη στήλη «Scheduled» μονάχα για τον χρήστη ο οποίος προγραμμάτιζε τα tweets ενός Twitter λογαριασμού. Από εδώ και στο εξής, η στήλη «Scheduled» θα συγχρονίζεται αυτόματα σε όλους τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν κοινούς Twitter λογαριασμούς, ώστε να γνωρίζουν αν ένας από αυτούς προγραμματίσει ένα tweet.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑