Το Facebook ελαττώνει τις αυτόματες δημοσιεύσεις τρίτων εφαρμογών από την αρχική σελίδα

Ημ/νία: 28 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το 2011, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τη σύνδεση του Facebook με τρίτες εφαρμογές για αυτόματες δημοσιεύσεις σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών στις εφαρμογές. Το όραμα του ιδρυτή του Facebook φαίνεται πως δεν έγινε αποδεκτό από το σύνολο των χρηστών, αφού αρκετοί ανέφεραν αυτού του είδους τις δημοσιεύσεις ως spam.

facebook auto post pinterest

Το Facebook προχώρησε τον τελευταίο καιρό σε ένα πείραμα, ελαττώνοντας τις αυτόματες δημοσιεύσεις από τρίτες εφαρμογές στην αρχική του σελίδα. Το αποτέλεσμα έδειξε πως ο χαρακτηρισμός ως spam των δημοσιεύσεων αυτών από τους χρήστες μειώθηκε κατά 75%. Μην ξεχνάτε, υπάρχουν και οι δημοσιεύσεις τις οποίες θέλουν και μοιράζονται οι χρήστες μέσω τρίτων εφαρμογών στο Facebook.

Παρέα με τις ανακοινώσεις οι οποίες έγιναν στο συνέδριο f8, σήμερα μαθαίνουμε για μία ακόμη αλλαγή στη σειρά News Feed FYI. Αυτή έχει να κάνει, όπως ήδη θα καταλάβατε, με την ελάττωση των αυτόματων δημοσιεύσεων από τρίτες εφαρμογές στην αρχική σελίδα του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τις δημοσιεύσεις τις οποίες οι χρήστες επιλέγουν οι ίδιοι να κοινοποιήσουν στο FB προφίλ τους μέσω τρίτων εφαρμογών.

Εν τέλει, σιγά σιγά θα εξαφανίζονται οι αυτόματες δημοσιεύσεις τραγουδιών από το Spotify, pins από το Pinterest, και περιεχομένου από άλλες εφαρμογές. Ήδη, στο Instagram το Facebook αποφάσισε να σταματήσει τις αυτόματες δημοσιεύσεις της δραστηριότητας των iOS χρηστών.

Πηγή: The Verge

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑