Infinite Looper: Παίξε ξανά και ξανά τα αγαπημένα σου YouTube βίντεο!

Ημ/νία: 24 Μαΐου 2014 | by SMLifeGR

0

Αν λατρεύεις να βλέπεις βιντεοκλίπ αγαπημένων σου καλλιτεχνών, stand up comedians και bloopers ή κομμένες σκηνές από τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, τότε σίγουρα επισκέπτεσαι τακτικά το YouTube, όπως κάνει και το υπόλοιπο 999.999.999 (ίσως και κάτι ακόμη) μοναδικών επισκεπτών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Και τι κάνεις; Μπαίνεις στο www.youtube.com και αναζητάς την τελευαία επιτυχία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη ή ψάχνεις να βρεις αστεία βιντεάκια για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου. Και το βρήκες! Πατάς “play” και η διασκέδαση ξεκινά!

Τι γίνεται όμως αν θέλεις να ξανά δεις το βίντεο από την αρχή ή αν θες να δεις μόνο ένα σημείο της ταινίας, που σε κάνει και κυλιέσαι στα πατώματα; Το Infinite Looper σου δίνει τη λύση! Τέρμα πια η αναμονή μέχρι να τελειώσει το βίντεο ή το σπρίντ από την άλλη άκρη του δωματίου για να πατήσεις “play”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόματη επιλογή 720p/1080p στα YouTube βίντεο σε Firefox και σε Chrome

Το Infinite Looper δεν είναι παρά ένα site αυτόματης αναπαραγωγής YouTube videos. Πώς λειτουργεί; Αντιγράφεις (copy) τη διεύθυνση του YouTube video, επισκέπτεσαι το www.infinitelooper.com και επικολλάς (paste) τη διεύθυνση του video ή ακόμη και το ID του, δηλαδή το string χαρακτήρων που ακολουθούν το «http://www.youtube.com/watch?v=». Εναλλακτικά, μπορείς έτσι όπως είσαι στο YouTube να αλλάξεις στο address bar το τμήμα της διεύθυνσης που λέει youtube και να το αντικαταστήσεις με το infinitelooper και να πατήσεις enter. Φοβερό;

Για σένα που είσαι που δεν λατρεύεις τα πολλά κλικ και το copy – paste δεν έχεις παρά να σύρεις και να αποθέσεις (drag n’ drop) το bookmark box (εκείνο το γκρι κουτάκι στο πάνω μέρος) στο toolbar του browser σου κάθε φορά που είσαι στο YouTube κάνεις κλικ πάνω του για να loopάρεις το βίντεο!

Έτσι, λοιπόν, μπορείς να δεις στο repeat το απόσπασμα του Family Guy που σε κάνεις να γελάς μέχρι δακρυών,

Κάνε κλικ για να δεις: Ο Stewie Griffin (Family Guy) διδάσκει pole dancing!

Ο Stewie Griffin (Family Guy) διδάσκει pole dancing!

να δεις το συγκεκριμένο τμήμα από το performance του αγαπημένου σου καλλιτέχνη στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Κάνε κλικ για να δεις: Ο Justing Timbelake καλεσμένος στον Jimmy Fallon!

Ο Justing Timbelake καλεσμένος στον Jimmy Fallon!

ή ακόμη, να δεις (και να προσπαθήσιες να κάνεις) για ν-οστή φορά το τμήμα της χορογραφίας που σε συγκλόνισε στο Step Up 2

Κάνε κλικ για να δεις: Ο τελευταίος χορός στο Step Up 2

Ο τελευταίος χορός στο Step Up 2

Happy Infinite Looping! 😉

Πηγή: digitallife.gr

Σημείωση: ο σύνδεσμος του βίντε με τον Jimmy Fallon παύει πλέον να ισχύει

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑