Social Tip: Αυτόματη επιλογή 720p/1080p στα YouTube βίντεο σε Firefox

Ημ/νία: 19 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε φορά που ανοίγουμε ένα σύνδεσμο ενός YouTube βίντεο, αντί αμέσως να προβάλουμε το βίντεο, συνήθως ασχολούμαστε πρώτα με μερικά ακόμη κλικς για να ρυθμίσουμε την ανάλυση του βίντεο σε HD (720p) ή Full HD (1080p), καθώς και να μεγαλώσουμε το πλαίσιο για να δούμε το βίντεο καλύτερα.

Είναι κουραστικό η προηγούμενη διαδικασία να γίνεται για κάθε ένα βίντεο, γι’αυτό έχουμε βρει τη λύση ώστε να γίνεται αυτόματα. Είδαμε σε προηγούμενο άρθρο τη διαδικασία για χρήστες με Google Chrome και στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με τους χρήστες του Mozilla Firefox.

YouTube High Definition mozilla firefox

Ανοίξτε τον Mozilla Firefox και στη συνέχεια επισκεφθείτε τη σελίδα της επέκτασης YouTube High Definition και πραγματοποιήστε εγκατάσταση. Μετά από μία επανεκκίνηση του Firefox, θα δείτε πάνω δεξιά ένα εικονίδιο HD (βλ. παραπάνω εικόνα). Πατώντας το, μπορείτε να επιλέξετε σε τι ανάλυση θα ξεκινούν να αναπαράγονται αυτόματα τα βίντεο, ανάμεσα σε αρκετές επιλογές (μεταξύ αυτών HD 720 και HD 1080), και επίσης το μέγεθος του player, ανάμεσα στις επιλογές Shrink, Expand και Full Page. Τέλος, υπάρχει επιλογή για χρήση των προηγούμενων επιλογών και στα YouTube βίντεο τα οποία ενσωματώνονται σε διάφορα sites.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑