Πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών για το Google+ μέσω του Auto Awesome

Ημ/νία: 20 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Google+ ανακοίνωσε πως η λειτουργία Auto Awesome, η οποία είναι διαθέσιμη στις κινητές συσκευές και μπορεί και δημιουργεί αυτόματα πολλά όμορφα πράγματα από τις φωτογραφίες ενός χρήστη, απέκτησε τη δυνατότητα να δημιουργεί πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών.

google plus panorama photos

Χρήστες με DSLR κάμερες κυρίως, μπορούν να ανεβάζουν πανοραμικές φωτογραφίες 360×180 (όχι pixels), τις οποίες το Auto Awesome θα μετατρέπει σε πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών, με το χρήστη να μπορεί να περιηγείται και να κάνει ζουμ μέσα σε αυτές. Δείτε ένα παράδειγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους διαθέσιμο το download των επεξεργασμένων Google+ φωτογραφιών

google plus photos

Σε άλλες αλλαγές, το Google+ επιτρέπει πλέον στους χρήστες μέσω των πληροφοριών μιας φωτογραφίας να κάνουν κλικ στο μοντέλο ή τον κατασκευαστή της συσκευής από την οποία προήλθε η φωτογραφία, ώστε να δουν και τις υπόλοιπες φωτογραφίες τους από τη συσκευή αυτή. Πρόκειται, δηλαδή, για μια έξυπνη κατηγοριοποίηση.

Πηγές: G+ Post, Nackblog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑