Γνωρίστε τα πλαίσια καρτών μετά από δημοσίευση στο Facebook iOS app

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook κυκλοφόρησε την έκδοση 10.0 της iOS εφαρμογής του, διαθέτοντας σταδιακά σε όλους τους χρήστες τη νέα λειτουργία «Context cards», ή αλλιώς «Πλαίσια καρτών», η οποία εμφανίζει σχετικό περιεχόμενο στην αρχική σελίδα μετά από δημοσίευση.

Facebook Context Cards for iOS

Για παράδειγμα, μετά από δημοσίευση ενός check-in στην τοποθεσία Yosemite National Park, η αριστερή οθόνη της παραπάνω φωτογραφίας μπορεί να εμφανιστεί στο χρήστη, δείχνοντας δημοσιεύσεις και φωτογραφίες φίλων στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Άλλο παράδειγμα είναι η δημοσίευση μιας δραστηριότητας με προβολή της ταινίας The Grand Budapest Hotel μαζί με tag των φίλων Jon, Jingbo, Greg και Matt, η οποία θα εμφανίσει τα πλαίσια καρτών της δεξιάς οθόνης της παραπάνω φωτογραφίας, δείχνοντας φίλους οι οποίοι είδαν την ίδια ταινία και μια παρελθοντική στιγμή του χρήστη μαζί με τους φίλους τους οποίους έκανε tag στη δημοσίευση.

Τα χρώματα των πλαισίων δεν είναι τυχαία, καθώς έχει οριστεί το πράσινο για περιεχόμενο, το κόκκινο για τοποθεσίες, το κίτρινο για φωτογραφίες και το μπλε για γενέθλια.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑