Facebook, Twitter, Google και AOL ιδρύουν τον οργανισμό TrustInAds

Ημ/νία: 14 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν είναι όλες οι online διαφημίσεις σωστές και ηθικές, και αυτό το ξέρουν καλά οι εταιρίες Facebook, Twitter, Google και AOL, οι οποίες αποφάσισαν να λάβουν μέτρα κατά των παραπλανητικών και κακόβουλων online διαφημίσεων, ιδρύοντας τον οργανισμό TrustInAds.

trustinads.org

Μέσα από το TrustInAds.org, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σχετικά με τη μορφή διάφορων κακόβουλων και παραπλανητικών online διαφημίσεων, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν τέτοιου είδους διαφημίσεις, μαθαίνοντας τη διαδικασία αναφοράς για κάθε μία από τις πλατφόρμες διαφημίσεων των ιδρυτικών εταιριών.

Τέλος, ο οργανισμός TrustInAds κυκλοφόρησε την αναφορά «Bad Ads Trend Alert: Shining a Light on Tech Support Advertising Scams» για το μήνα Μάιο 2014, η οποία ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με το πώς λειτουργούν και προβάλλονται οι online παραπλανητικές διαφημίσεις, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατευθούν.

Βρείτε και ακολουθήστε τον οργανισμό TrustInAds σε Facebook, Twitter και Google+ για να μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις δράσεις του.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑