Social Tip: Ακολουθήστε χρήστες του Facebook χωρίς να γίνετε φίλοι

Ημ/νία: 13 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Facebook οι χρήστες στέλνουν αιτήματα φιλίας για να ενημερώνονται σχετικά με τις δημοσιεύσεις εκείνων με τους οποίους θέλουν να είναι φίλοι, καθώς οι περισσότεροι δημοσιεύουν μηνύματα προς τους φίλους.

follow facebook non friends

Βέβαια, υπάρχει μία περίπτωση όπου δυο χρήστες μπορούν να μην είναι φίλοι και να ενημερώνεται κάποιος από τους δύο για τις δημόσιες δημοσιεύσεις του άλλου μέσω της αρχικής σελίδας. Η περίπτωση αυτή μπορεί να συμβεί μονάχα αν κάποιος χρήστης έχει ενεργοποιήσει την επιλογή «Όλοι» στο «Ποιοι μπορούν να με ακολουθούν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook ασφάλεια: Πώς μπορώ να κλειδώσω φίλους και followers;

Επομένως, αν υπάρχει κάποιος χρήστης ο οποίος κρίνετε πως δημοσιεύει ενδιαφέρον δημόσιο περιεχόμενο και θέλετε να ενημερώνεστε γι’αυτό μέσω της αρχικής σας σελίδας, επισκεφθείτε το προφίλ του και δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή «Ακολουθήστε» στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας εξώφυλλο.

follow facebook non friends

Επαναλάβετε τη διαδικασία για όσους χρήστες επιθυμείτε και δείτε τους χρήστες τους οποίους ακολουθείτε επισκέπτοντας τη λίστα των φίλων σας και επιλέγοντας την επιλογή «Ακολουθεί».

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑