Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τη λειτουργία «Mute»

Ημ/νία: 13 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Περίπου μια εβδομάδα πριν, μερικοί χρήστες εντόπισαν τη νέα λειτουργία «Mute» να δοκιμάζεται στα προφίλ τους. Σήμερα, το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τη λειτουργία «Mute», η οποία θα κάνει την εμφάνιση της σύντομα στη web έκδοση του Twitter, καθώς επίσης και στις εφαρμογές για Android και iOS.

twitter mute

Η λειτουργία «Mute» κάνει ακριβώς αυτό που κάνει και η λειτουργία «Unfollow» στο Facebook. Επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν το περιεχόμενο (tweets, retweets) συγκεκριμένων χρηστών τους οποίους ακολουθούν από την αρχική σελίδα.

Και γιατί να τους ακολουθούν αφού δε θέλουν να βλέπουν το περιεχόμενο τους; Γιατί πολλές φορές οι χρήστες ακολουθούν συγκεκριμένους χρήστες όχι επειδή το θέλουν, αλλά επειδή χρειάζεται να το κάνουν για διάφορους λόγους. Επομένως, το «Mute» είναι η ιδανική λύση για follow και απόκρυψη περιεχομένου, ειδικά από τη στιγμή που δεν ενημερώνει τον άλλο χρήστη ότι έγινε απόκρυψη του περιεχόμενου του.

Τέλος, δείτε τη διαδικασία του «Mute» στο Help Center.

Πηγή: Twitter

Υ.Γ. Η εικόνα προέρχεται από το Mashable.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑