Social Tip: Ενημέρωση μέσω email για νέα uploads σε YouTube κανάλια

Ημ/νία: 12 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τότε που δημιούργησα τον YouTube λογαριασμό μου έχω κάνει subscribe (εγγραφή) σε διάφορα κανάλια, όμως ποτέ δε διαβάζω την αρχική σελίδα του YouTube ή τη σελίδα των συνδρομών μου, για να ενημερωθώ σχετικά με τα νέα βίντεο των καναλιών που με ενδιαφέρουν.

youtube uploads via email

Είμαι τύπος του email, κάτι το οποίο σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή έχω ανοικτό τον Mozilla Thunderbird και ενημερώνομαι συνεχώς για κάθε νέο email που λαμβάνω, οπότε βρήκα τη λύση για να ενημερώνομαι και για τα νέα uploads των καναλιών του YouTube.

Μετά από την εγγραφή (subscribe) σε κάποιο YouTube κανάλι, ένα γρανάζι εμφανίζεται δίπλα από την επιλογή, το οποίο με πάτημα εμφανίζει την επιλογή «Να λαμβάνω ενημερώσεις». Μέσω της επιλογής αυτής, ο χρήστης θα λαμβάνει email κάθε φορά που το κανάλι ανεβάζει ένα νέο βίντεο. Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε κανάλι από το οποίο θέλετε να μαθαίνετε τα νέα uploads μέσω email.

youtube uploads via email

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑