Το Twitter δοκιμάζει απόκρυψη των tweets συγκεκριμένων χρηστών

Ημ/νία: 5 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Twitter ένας χρήστης ακολουθεί άλλους χρήστες για να δέχεται τα tweets τους στην αρχική σελίδα του και να ενημερώνεται. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που κάποιος χρήστης δε μπορεί για διάφορους λόγους να αποφύγει να ακολουθήσει ένα χρήστη και δε θέλει να ενημερώνεται για το συγκεκριμένο χρήστη στην αρχική του σελίδα;

twitter mute feature for ios

Κάπου εδώ έρχεται η λειτουργία «Mute», η οποία δοκιμάζεται σε λίγους χρήστες στην iOS εφαρμογή του Twitter. Μοιάζει με τη λειτουργία «Unfollow» του Facebook, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σίγαση χρήστες τους οποίους ακολουθούν και να μη δέχονται τα tweets τους στην αρχική σελίδα τους. Άμεσα μηνύματα (DMs) και ειδοποιήσεις θα συνεχίσουν να λαμβάνονται.

Ο χρήστης δεν παύει να ακολουθεί όσους χρήστες κάνει mute και φυσικά οι άλλοι χρήστες δεν ενημερώνονται για το mute.

Λειτουργίες όπως η επί δοκιμή «Mute» χρησιμοποιούνται ήδη σε εφαρμογές όπως το TweetDeck και το Tweetbot. Μάλιστα, στο TweetDeck επιτρέπεται η σίγαση συγκεκριμένων όρων, χρηστών ή ακόμη και εφαρμογών οι οποίες κοινοποιούν αυτόματα tweets (π.χ. τα check-in του Foursquare).

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑