Ο Mark Zuckerberg απέκτησε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussauds

Ημ/νία: 6 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το παγκοσμίως γνωστό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds ξεκίνησε από το Λονδίνο και έχει επεκταθεί σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στις 26 Ιουνίου είναι τα εγκαίνια του νέου μουσείου στο Σαν Φρανσίσκο και ως προωθητική ενέργεια, οι άνθρωποι του μουσείου δημιούργησαν το κέρινο ομοίωμα του ιδρυτή και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg.

Mark Zuckerberg Madame Tussauds Museum

Πρόκειται για ένα κέρινο ομοίωμα πραγματικών διαστάσεων του Zuckerberg, το οποίο επιμελήθηκαν 20 ειδικοί σε διάστημα 3-4 μηνών. Οι τρίχες των μαλλιών του ομοιώματος είναι αληθινές και μάλιστα τοποθετήθηκαν μία μία μέσω ανθρώπινου χεριού, οπότε φανταστείτε πόσο καλή δουλειά έχει γίνει. Το κέρινο ομοίωμα δείχνει τον συνιδρυτή του Facebook να κάθεται οκλαδόν με ένα φορητό υπολογιστή στα πόδια του και να κοιτάζει ευθεία.

Κανονικά, οι ειδικοί θα έπρεπε να συναντήσουν τον Zuckerberg, να τον βάλουν να καθίσει στην πόζα την οποία επιθυμούσαν και ύστερα να προβούν σε περίπου 200 μετρήσεις για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση του Zuckerberg, όμως, δεν υπήρχε χρόνος και οι μετρήσεις έγιναν μέσω… φωτογραφιών!

Mark Zuckerberg Madame Tussauds Museum

Αυτή τη στιγμή, το κέρινο ομοίωμα του Zuckerberg βρίσκεται ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα των Rihanna και Leonardo DiCaprio, ενώ στο νέο μουσείο στο Σαν Φρανσίσκο θα βρίσκεται ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα άλλων ανθρώπων της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα των Steve Jobs και Bill Gates.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑