Το Vine απέκτησε επιτέλους site το οποίο αναδεικνύει τα βίντεο του

Ημ/νία: 2 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Vine πρόκειται για μία εφαρμογή λήψης και διαμοιρασμού βίντεο διάρκειας 6 δευτερολέπτων, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των κινητών συσκευών. Έως τώρα, το site του Vine επέτρεπε στους χρήστες να πραγματοποιούν σύνδεση με το λογαριασμό τους και μόνο τότε μπορούσαν να προβάλουν περιεχόμενο του Vine, εκτός αν γνώριζαν από πριν το σύνδεσμο κάποιου συγκεκριμένου βίντεο.

vine new website

Από σήμερα, το Vine αποκτά ολοκαίνουριο site! Με μία επίσκεψη αμέσως θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μπόλικο περιεχόμενο στην αρχική σελίδα. Από διάφορες κατηγορίες, δημοφιλή βίντεο και δημοφιλείς χρήστες, έως επιλεγμένα βίντεο, playlist και trending tags. Όλα τα προηγούμενα, χωρίς να χρειάζεται οι χρήστες να πραγματοποιήσουν σύνδεση.

Επίσης, κάτι το οποίο έλειπε από το παλαιό site και υπάρχει στο καινούριο site, είναι η αναζήτηση. Μέσω αυτής, οι χρήστες μπορούν να αναζητούν χρήστες, βίντεο από συγκεκριμένες τοποθεσίες και tags.

Τέλος, το νέο site επιτρέπει κανονικά τη σύνδεση των χρηστών με τα προφίλ τους και την προβολή των vines από τους χρήστες τους οποίους ακολουθούν, καθώς επίσης διαθέτει και την επιλογή TV Mode.

Πηγή: Vine Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑