Νέα επιλογή για προσθήκη intro διάρκειας 3 δευτ. στα YouTube βίντεο!

Ημ/νία: 1 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube ανακοίνωσε μία νέα λειτουργία η οποία επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να προσθέσουν ένα intro, ή αλλιώς μια εισαγωγή, διάρκειας 3 δευτερολέπτων στα παλαιά και νέα βίντεο.

youtube intro for videos

Πολλοί δημιουργοί βίντεο έχουν ήδη ενσωματώσει κάποιο intro στα βίντεο τους πριν το upload στο Κοινωνικό Δίκτυο, αλλά για όσους δεν το έχουν κάνει και θέλουν ακόμη να δημιουργήσουν κάποιο intro βίντεο, η διαδικασία είναι εύκολη. Πρώτο βήμα το upload του βίντεο των 3 δευτερολέπτων ως μη καταχωρισμένο (unlisted), δεύτερο βήμα η επίσκεψη στη σελίδα Προγραμματισμός InVideo και το κλικ της επιλογής «Προσθέστε μια εισαγωγή για να προωθήσετε το κανάλι σας» (Add a branding intro) και τελευταίο βήμα η επιλογή των βίντεο στα οποία θέλει ο χρήστης να προσθέσει το intro. Ανά πάσα στιγμή το intro μπορεί να αφαιρεθεί σε περίπτωση λάθους.

youtube intro for videos

Τέλος, το YouTube δε συνιστά τη χρήση των intros για διαφημιστικούς λόγους, καθώς επίσης και τη χρήση των intros από κανάλια τα οποία χρησιμοποιούν τα βίντεο τους ως διαφημίσεις.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑