Το Twitter δοκιμάζει ειδοποιήσεις για σημαντικό engagement σε Android και iOS

Ημ/νία: 28 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σύμφωνα με άρθρο του The Next Web, το Twitter δοκιμάζει μία νέα λειτουργία με ονομασία «Significant engagement» σε Android και iOS, η οποία αναλαμβάνει να ειδοποιεί όσους χρήστες την έχουν υιοθετήσει με pop up ειδοποιήσεις για υψηλό engagement στο προφίλ ή στα tweets τους. Αυτό σημαίνει πως αν, για παράδειγμα, ένα tweet δεχτεί πολύ περισσότερα retweets ή favorites από τα υπόλοιπα tweets του χρήστη, τότε ένα pop up πλαίσιο θα ειδοποιήσει το χρήστη.

twitter significant engagement feature

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Twitter προς το The Next Web, η λειτουργία αυτή δοκιμάζεται μονάχα σε verified χρήστες, χωρίς να γνωρίζουμε αν μελλοντικά θα υιοθετηθεί από όλους τους χρήστες. Έως τώρα, από προεπιλογή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη σε όσους την έχουν λάβει, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για απενεργοποίηση της.

twitter significant engagement feature

Τέλος, τη λειτουργία «Significant engagement» την έχουμε ξανά συναντήσει παλαιότερα με έναν διαφορετικό τρόπο στο Twitter, μέσω του πειράματος @AchievementBird, στο οποίο όσοι κατάφεραν και έκαναν follow τον λογαριασμό, δέχονται τώρα DMs και ενημερώνονται για υψηλό engagement στο προφίλ ή στα tweets τους.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑