Πάνω από 300 εκατομμύρια οι εγγεγραμμένοι χρήστες του LinkedIn παγκοσμίως!

Ημ/νία: 19 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn έχει διαχωρίσει τη θέση του από τα υπόλοιπα Social Media, όντας το μοναδικό μεγάλο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο, όραμα του οποίου είναι να δημιουργήσει οικονομική ευκαιρία για κάθε έναν από τους 3,3 δισ. εργαζόμενους παγκοσμίως.

linkedin tops 300 million members

Τα τελευταία νούμερα του LinkedIn δείχνουν πως κατάφερε να ξεπεράσει τους 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, από τους οποίους οι 100 εκατομμύρια βρίσκονται μαζεμένοι στις Η.Π.Α. και οι υπόλοιποι σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, οι συνολικοί εγγεγραμμένοι χρήστες αναμένεται να αυξηθούν σύντομα περισσότερο, αφού το LinkedIn ξεκίνησε τη λειτουργία του σε beta έκδοση και στην Κίνα, από την οποία ευελπιστεί να κερδίσει πάνω από 140 εκατ. επαγγελματίες.

linkedin tops 300 million members

Τέλος, σύντομα το LinkedIn αναμένεται να έχει περισσότερη επίσκεψη από κινητές συσκευές απ’ότι από Η/Υ, κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει σε χώρες όπως οι Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο κλπ. Νούμερα δείχνουν πως κάθε μέρα υπάρχουν κατά μέσο όρο 15 εκατ. προβολές προφίλ, 1.45 εκατ. προβολές αγγελιών για εργασίες και 44.000 αιτήσεις για εργασίες, μονάχα από κινητές συσκευές.

(Κάντε κλικ στην εικόνα και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση)

linkedin tops 300 million members infographic

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑