Αυτός ο καθρέφτης τραβάει selfies και τα δημοσιεύει στο Twitter [βίντεο]

Ημ/νία: 14 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα selfies έχουν γίνει αρκετά της μόδας, με το trend να ξεκινά την ταχεία άνοδο του το 2013, όταν η λέξη selfie χαρακτηρίστηκε λέξη της χρονιάς από το Oxford Dictionaries. Έκτοτε, είδαμε selfies και selfies, με πιο πετυχημένο να θεωρείται αυτό της Ellen DeGeneres στα φετινά βραβεία Oscars, έχοντας σχεδόν φτάσει τα 3,5 εκατ. retweets.

the selfie mirror

Οι περισσότερες φωτογραφίες selfie προέρχονται από κινητές συσκευές, όπως smartphones και tablets. Το digital agency iStrategyLabs δημιούργησε έναν καθρέφτη με ονομασία S.E.L.F.I.E., ή αλλιώς The Self Enhancing Live Feed Image Engine.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο selfie trend ονομάζεται #Sellotape και είναι αρκετά περίεργο!

Ο καθρέφτης αυτός είναι εξοπλισμένος με ένα κρυφό MacMiniLEDs διαχειριζόμενα από Arduino και μία web cam, η οποία τραβά τις φωτογραφίες. Αρκεί κάποιος να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη, να χαμογελάσει και ο καθρέφτης θα τραβήξει τη φωτογραφία και θα την ανεβάσει στο Twitter.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑