Οι Google+ Σελίδες απέκτησαν κοινό στόχευσης για το περιεχόμενο τους

Ημ/νία: 14 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μία νέα λειτουργία έγινε διαθέσιμη στους διαχειριστές των Google+ Σελίδων και αφορά τους ηλικιακούς και γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο μιας σελίδας. Η λειτουργία «Κοινό», η οποία εντοπίζεται στις ρυθμίσεις μιας Google+ Σελίδας, είναι ιδανική για brands όπως είναι εκείνα τα οποία σχετίζονται με το αλκοόλ, καθώς η στόχευση κοινού σε διάφορες χώρες μπορεί να βοηθήσει με τη νομοθεσία σε κάθε μία από αυτές.

google plus pages audience

Υπάρχουν κάποιες έτοιμες επιλογές για ρύθμιση του κοινού του περιεχομένου μιας σελίδας, όπως είναι οι «Χρήστες 18 ετών και άνω», «Χρήστες 21 ετών και άνω», «Σχετίζεται με το αλκοόλ», καθώς και η επιλογή «Προσαρμογή», στην οποία οι διαχειριστές των σελίδων ρυθμίζουν λεπτομερέστερα τους ηλικιακούς και γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η νέα λειτουργία συνίσταται μονάχα στις σελίδες των οποίων το περιεχόμενο αντιμετωπίζει περιορισμούς από τη νομοθεσία σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή προορίζεται για χρήστες μιας συγκεκριμένης ηλικίας. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑