Το Foursquare κυκλοφόρησε νέο τρόπο για tips τοποθεσιών από sites!

Ημ/νία: 11 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως τα tips που αφήνουν οι χρήστες στο Foursquare είναι τις περισσότερες φορές χρήσιμα για την τοποθεσία και την επιλογή της έναντι εναλλακτικών επιλογών. Για να γλιτώσει χρόνο και να κάνει τη διαδικασία προσθήκης των tips πιο εύκολη, το Foursquare θέλησε να εκμεταλλευτεί τη μπάρα σελιδοδεικτών των browsers και δημιούργησε το «Leave Tip» button.

foursquare leave tip button mac

Είναι απλό: Ο χρήστης αρκεί να μεταφερθεί στη σελίδα του «Leave Tip» button, να πατήσει την επιλογή «Get in now», η οποία είναι με πράσινο χρώμα, και να σύρει την επιλογή στη μπάρα σελιδοδεικτών του browser που χρησιμοποιεί. Αν η μπάρα σελιδοδεικτών δεν είναι εμφανής προς προβολή, η σελίδα του button δείχνει τον τρόπο εμφάνισης της για τους δημοφιλέστερους browsers.

Στη συνέχεια, αν κάποιος χρήστης εντοπίσει ενδιαφέρον κείμενο σε ένα site για παράδειγμα μιας τοποθεσίας και θέλει να δημιουργήσει tip στην τοποθεσία με αυτό, αρκεί να πατήσει την επιλογή «Leave tip» από τη μπάρα σελιδοδεικτών του, στη συνέχεια να μαρκάρει με το ποντίκι το κείμενο που επιθυμεί και αυτό θα εμφανιστεί αυτόματα στο πλαίσιο δημιουργίας του tip. Επόμενο βήμα είναι η επιλογή εικόνας (με ctrl+κλικ σε windows ή ⌘+κλικ σε Mac), η οποία είναι προαιρετική, και τέλος η επιλογή της σωστής τοποθεσίας στην αναζήτηση στο πάνω μέρος της οθόνης, στο νέο πλαίσιο που έχει εμφανιστεί.

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑