Το Facebook προσθέτει στις ειδοποιήσεις των Groups την επιλογή «Μονάχα φίλοι και διαχειριστές»

Ημ/νία: 24 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε φορά που ένας χρήστης γίνεται μέλος ενός Facebook group, αυτόματα δέχεται ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις του group, εκτός και αν το group έχει ξεπεράσει τα 250 μέλη και τότε η προεπιλεγμένη επιλογή ειδοποιήσεων είναι «Δημοσιεύσεις φίλων». Για αποφυγή του spam, το Facebook επιλέγει την προηγούμενη ρύθμιση για να μη δέχονται οι χρήστες πληθώρα δημοσιεύσεων. Βέβαια, κάθε χρήστης μπορεί χειροκίνητα να ρυθμίσει να δέχεται και πάλι ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις του group, όσα κι αν είναι τα μέλη του.

facebook like

Αυτό που δοκιμάζει το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο σε ορισμένους χρήστες, είναι η προσθήκη των δημοσιεύσεων των διαχειριστών στις ειδοποιήσεις, παρέα με τις δημοσιεύσεις φίλων. Αυτό σημαίνει πως η προεπιλεγμένη επιλογή ειδοποιήσεων για groups με πάνω από 250 μέλη, θα είναι «Δημοσιεύσεις φίλων και διαχειριστών». Σημαντική κίνηση και προς σωστή κατεύθυνση, καθώς κανείς δε θέλει να χάνει δημοσιεύσεις από τους διαχειριστές ενός group και φυσικά και από τους φίλους του.

Facebook Friends and Admins Only Group Notification

Facebook Group Update

Αναμένουμε έως ότου το Facebook λανσάρει τη ρύθμιση αυτή για όλους τους χρήστες.

Πηγή: Sociobits

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑