Βίντεο διαφημίσεις με αυτόματη αναπαραγωγή για όλους τους Facebook χρήστες!

Ημ/νία: 14 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του 2013 φαίνεται να είχαν θετικό αντίκτυπο για το Facebook, αφού λίγους μήνες μετά ανακοίνωσε πως η δοκιμαστική λειτουργία λαμβάνει τέλος και οι βίντεο διαφημίσεις διάρκειας 15 δευτερολέπτων με αυτόματη αναπαραγωγή, γίνονται διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες με χρήση του Κοινωνικού Δικτύου μέσω κινητών συσκευών.

facebook auto play video ads

Μην τρομάξετε αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες αντικρίσετε κάποια βίντεο διαφήμιση στην αρχική σας σελίδα να αναπαράγεται αυτόματα, αρχικά χωρίς ήχο, και στη συνέχεια με ήχο και σε πλήρη οθόνη αν πατήσετε επάνω της.

Ο τρόπος αγοράς και μέτρησης στατιστικών των βίντεο διαφημίσεων, είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο τρόπο των διαφημίσεων στην τηλεόραση, δηλαδή η αγορά γίνεται με βάση των Gross Rating Points και η διαφήμιση έχει απήχηση σε ένα συγκεκριμένο αριθμό χρηστών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μέτρηση αποτελεσμάτων γίνεται με τη βοήθεια των Nielsen Online Campaign Ratings.

Τέλος, το Facebook συνεργάζεται επίσης και με την Ace Metrix, ώστε να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των βίντεο διαφημίσεων πριν την εμφάνιση τους στην αρχική σελίδα των χρηστών.

Για τον τρόπο λειτουργίας των βίντεο διαφημίσεων, δείτε το βίντεο στο σύνδεσμο.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑