Το Facebook δοκιμάζει έλεγχο των σχολίων σε δημόσια posts σε κάποιους χρήστες

Ημ/νία: 24 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε δημόσιο post του Facebook επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να το δουν, να κάνουν like και να αφήσουν σχόλιο σε αυτό. Αυτή τη στιγμή, μονάχα όσοι χρήστες ενεργοποιούν τη λειτουργία Followers, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ποιοι μπορούν να αφήσουν σχόλιο στα δημόσια posts τους. Η επιλογή γίνεται μεταξύ των φίλων, των φίλων φίλων και όλων των χρηστών.

Για να μπορέσει ένας χρήστης, λοιπόν, να ελέγξει ποιοι χρήστες θα του αφήνουν σχόλια στα δημόσια posts του, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα να μπορούν άλλοι χρήστες να τον ακολουθούν και να δέχονται τα δημόσια posts του στην αρχική τους σελίδα, χωρίς να γίνονται φίλοι του.

Facebook public posts comments filter

Το Facebook δοκιμάζει σε κάποιους χρήστες μία νέα επιλογή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν τον έλεγχο των σχολίων στα δημόσια posts τους, είτε έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία Followers, είτε όχι, σύμφωνα με το Sociobits.

Facebook public posts comments filter

Αυτό που αλλάζει στις ρυθμίσεις του χρήστη είναι η μετονομασία της επιλογής «Followers» σε «Public Posts» και οι επιλογές «Follower Comments» και «Follower Notifications» σε «Public Posts Comments» και «Public Posts Notifications» αντίστοιχα.

Facebook public posts comments filter

Η προηγούμενη λειτουργία δεν επηρεάζει τη δυνατότητα προβολής και Like ενός δημόσιου post, παρά μόνο τη δυνατότητα για σχόλιο άλλων χρηστών.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑