Το YouTube αλλάζει μερικώς εμφάνιση και επικεντρώνεται στις Playlists

Ημ/νία: 21 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του YouTube, θα παρατηρήσετε πως το Κοινωνικό Δίκτυο έχει αλλάξει μερικώς εμφάνιση. Το νέο στυλ προσαρμόζεται πλέον στο κέντρο της οθόνης, κάτι το οποίο του επιτρέπει να φαίνεται όμορφο στις περισσότερες οθόνες και να είναι πιο κοντά στην αντίστοιχη εμφάνιση των κινητών συσκευών.

YouTube new look

Η αρχική οθόνη δίνει, πλέον, στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν εύκολα ανάμεσα στα προτεινόμενα και δημοφιλή βίντεο μέσω της επιλογής «What to watch» και στα τελευταία βίντεο των καναλιών στα οποία έχουν κάνει εγγραφή, μέσω της επιλογής «My subscriptions». Επίσης, με χρήση του εικονιδίου στα δεξιά του YouTube λογότυπου, είναι δυνατή η απόκρυψη και εμφάνιση του μενού.

Το YouTube θέλει να δώσει έμφαση στις Playlists, γι’αυτό και τις αναδεικνύει στο αριστερό μενού. Μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας προσωπικές λίστες, τα βίντεο στα οποία έχετε κάνει Like (είναι και αυτή Playlist) και πατώντας την επιλογή «Playlists», να μεταφερθείτε σε νέα σελίδα και να δείτε τις Playlists στις οποίες έχετε κάνει Like. Να θυμάστε από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιείτε την επιλογή «Like» για να βρίσκετε εύκολα στη συνέχεια Playlists οι οποίες σας αρέσουν.

Πηγή: YouTube Official Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑