Πάνω από 1 εκ. Facebook ευχές γενεθλίων για κάποιον που τις έχει ανάγκη

Ημ/νία: 13 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το ίντερνετ στα καλύτερα του! Όπως και στην περίπτωση του – πλέον celebrity του YouTube – Sir Fedora, έτσι και στην περίπτωση του Colin, αυτή τη φορά το Facebook βοηθά ένα παιδί το οποίο το έχει ανάγκη.

facebook colin birthday

Δεν είναι το ίδιο το Facebook, είναι οι χρήστες του που το κάνουν. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Colin είναι ένα παιδί το οποίο πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ, ένα είδος αυτισμού, και αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση και στη λεκτική επικοινωνία. Όταν η μητέρα του τον ρώτησε για το πάρτι των 11ων γενεθλίων του, ο Colin απάντησε πως δεν το επιθυμεί, καθώς δεν έχει φίλους. Ακόμη και στο σχολείο, κάθεται και τρώει μόνος του το μεσημεριανό.

Η μητέρα του αποφάσισε να αναλάβει δράση και δημιούργησε τη Facebook σελίδα Happy Birthday Colin, στην οποία οποιασδήποτε χρήστης του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου μπορεί να ευχηθεί στον Colin «χρόνια πολλά» για να τον ενθαρρύνει.

Ο Colin δε γνωρίζει τίποτα για τη σελίδα, τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε καθώς η δημοσιότητα την οποία έχει πάρει είναι μεγάλη, οπότε την ημέρα των γενεθλίων του στις 9 Μαρτίου θα δει με έκπληξη τις εκατομμύρια ευχές τις οποίες έχει ήδη δεχτεί και οι οποίες αυξάνονται συνεχώς.

Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με ένα φυσικό πάρτι, όμως για τον Colin η Facebook σελίδα την οποία δημιούργησε η μητέρα του, θα σημαίνει πολλά. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες στη σελίδα για αποστολή γραμμάτων προς τον Colin για ευχές τις οποίες συγκεντρώνει η μητέρα του.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑