Ο μικρός και αθώος Sir Fedora είναι ο νέος celebrity του YouTube!

Ημ/νία: 7 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένα μικρό παιδί (10-12 χρονών υπολογίζω) αποφάσισε να πάρει στα χέρια του τη συσκευή iPad που διαθέτει και να δημιουργήσει ένα βίντεο με το ξεκίνημα του στο YouTube. Στο βίντεο εξηγεί πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα βίντεο στη συνέχεια και το μόνο που ζητά από τους YouTube χρήστες είναι ένα like, έτσι ώστε να αντιληφθεί πως υπάρχουν άλλοι χρήστες οι οποίοι είδαν το βίντεο.

Τελικά, ο στόχος επετεύχθη και το βίντεο κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο like, με τον ιδιοκτήτη του, Sir Fedora, να ενθουσιάζεται τόσο πολύ, ώστε να δημιουργεί γρήγορα και δεύτερο βίντεο. Αφού πρώτα ευχαρίστησε τους χρήστες για το ένα like, στη συνέχεια από τον τεράστιο του ενθουσιασμό, μας έδειξε μία τρύπα στην οροφή από την οποία ισχυρίζεται πως έπεσε (χαχα) και επίσης τραγούδησε το Wrecking Ball της Miley Cyrus. Τέλος, αυτή τη φορά ζήτησε από τους χρήστες να κάνουν από 3 έως 5 likes στο βίντεο. Η συνέχεια; Τελείως απρόβλεπτη

Κάποιος χρήστης του Reddit δημοσίευσε το βίντεο του Sir Fedora, ζητώντας από τους υπόλοιπους χρήστες να ενισχύσουν τις προβολές και τις εγγραφές στο κανάλι, μόνο και μόνο για να δει την αντίδραση του Sir Fedora. Το αποτέλεσμα; Πάνω από 1,722,698 views για το κανάλι του πιτσιρικά, με πάνω από 68,453 subscriptions και όχι μόνο 5 likes, αλλά χιλιάδες likes σε όλα τα βίντεο του! Ο Sir Fedora έχει δεχτεί τεράστια προβολή και τα προηγούμενα νούμερα αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς! Ακόμη και στο Twitter, ο μικρός χρήστης (@SirFedora) κατάφερε να αποκτήσει πάνω από 38.600 followers.

sir fedora youtube

Τι είναι αυτό που κέρδισε τους χρήστες του ίντερνετ και μετέτρεψαν από το πουθενά ένα καθημερινό παιδί σε internet celebrity; Η παιδική αθωότητα, η ειλικρίνεια, ο ενθουσιασμός, τα πρώτα βήματα ενός παιδιού στο YouTube. Πολλές φορές, η internet κοινότητα γνωρίζει πώς να κάνει ευτυχισμένο ένα χρήστη και σε πολλές περιπτώσεις παιδιά μικρής ηλικίας.

Ο Sir Fedora απολαμβάνει όλα όσα συμβαίνουν για χάρη του, έχει χάσει το μέτρημα στα σχόλια που δέχεται και στην προβολή του σε δημοφιλή sites, και το μόνο που σκέφτεται είναι η συνέχεια στο κανάλι του. Φαίνεται πως θα χρειαστεί βοήθεια για την εικόνα cover, την εικόνα προφίλ (δεν έχει αυτή τη στιγμή) και για άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, την οποία σίγουρα θα βρει από πάρα πολλούς fans του. Τέλος, ο Sir Fedora δεν παρέλειψε να δημιουργήσει ένα trailer του καναλιού του, το οποίο είναι αρκετά καλό φτιαγμένο για τις γνώσεις του μικρού και το οποίο ακολουθεί στη συνέχεια.

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑