LinkedIn | Η iPad εφαρμογή επανασχεδιάστηκε εξολοκλήρου

Ημ/νία: 25 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn άρπαξε την ευκαιρία της παρουσίασης των iPad Air και iPad mini, και παρουσίασε μία νέα εμφάνιση της εφαρμογής του για τις συσκευές iPad. Η αρχική σελίδα πλέον προβάλλει περιεχόμενο από ανθρώπους (τους φίλους του χρήστη), όπως δημοσιεύσεις, αλλαγή εργασίας, ποιος συνδέεται με ποιον κλπ. Επίσης, όλες οι ενέργειες όπως like, σχόλια, follow κλπ, είναι άμεσα προσβάσιμες μέσω της αρχικής σελίδας και οι εικόνες και τα βίντεο αναπαράγονται κανονικά.

new linkedin app for ipad

Η εμπειρία στην εφαρμογή γίνεται ακόμη πιο προσωπική, αφού εξυπηρετεί όλους τους χρήστες και τη χρήση που κάνει ο καθένας. Μέσω του εικονιδίου του LinkedIn στο πάνω μέρος της εφαρμογής, εμφανίζεται το μενού πλοήγησης, με προσωπικές επιλογές για το χρήστη.

new linkedin app for ipad

Τέλος, οι χρήστες μπορούν κανονικά να αναζητήσουν εργασία μέσω ενός iPad, καθώς και να προβάλουν περιεχόμενο από τα Κανάλια ή τους Influencers.

new linkedin app for ipad

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑