Google+ | Νέος ρόλος «Διαχειριστής επικοινωνίας» για τις σελίδες

Ημ/νία: 25 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Google+ μοιάζει σαν μία ευκαιρία για πολλά Brands και δεν είναι λίγα εκείνα τα οποία επενδύουν σε αυτό, το καθένα για διάφορους λόγους, δημιουργώντας εταιρική σελίδα. Καθώς μία σελίδα μπορεί να διαχειρίζεται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, το Google+ έχει διαθέσει τους ρόλους «Κάτοχος», «Διαχειριστής» και το νέο αποκτηθέντα ρόλο, «Διαχειριστής επικοινωνίας».

google plus roles

Συγκρίνοντας το Διαχειριστή Επικοινωνίας με τους άλλους δύο παλαιότερους ρόλους, βλέπουμε πως έχει τις λιγότερες αρμοδιότητες. Δε μπορεί να επεξεργαστεί τη σελίδα, τα προφίλ των υπολοίπων διαχειριστών ή τα YouTube βίντεο, εφόσον έχει συνδεθεί κανάλι του YouTube με τη Google+ σελίδα.

Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διαχειρίζεται και να δημοσιεύει σχόλια στη Google+ σελίδα και σύντομα στο YouTube κανάλι, όταν το νέο σύστημα σχολίων γίνει διαθέσιμο σε όλους. Επίσης, μπορεί να βλέπει τις ειδοποιήσεις μιας σελίδας και να διαχειρίζεται τους κύκλους των followers της σελίδας, ώστε να μπορεί να οργανώνει την επικοινωνία μαζί τους.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑