Facebook Home: Ενσωματώνει Instagram, Pinterest, Tumblr και Flickr [βίντεο]

Ημ/νία: 8 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τον περασμένο Απρίλιο, όπου ανακοινώθηκε το Facebook Home, έως και σήμερα, η απήχηση του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι περισσότερες κριτικές τις οποίες έχουν αφήσει οι χρήστες στο Google Play, είναι αρνητικές. Ο Mark Zuckerberg και η παρέα του θέλουν να το αλλάξουν αυτό, προσθέτοντας περισσότερο περιεχόμενο στο Home.

facebook home integrates instagram pinterest flickr tumblr

Το Home μπορεί να αλλάξει την εμπειρία της οθόνης κλειδώματος μιας Android συσκευής, προσθέτοντας περιεχόμενο από το ίδιο Facebook όπως φωτογραφίες και δημοσιεύσεις. Από σήμερα, μονάχα για τους χρήστες του Android beta προγράμματος του Κοινωνικού Δικτύου, οι χρήστες θα μπορούν αντί για το ίδιο το Facebook να επιλέγουν να βλέπουν στην οθόνη κλειδώματος περιεχόμενο από τα Instagram, Pinterest, Tumblr και Flickr.

Στο παραπάνω βίντεο μπορείς να βρεις και τη διαδικασία για να συνδέσεις ένα εκ των Instagram, Pinterest, Tumblr και Flickr, με το Facebook Home.

Πηγή: Facebook Newsroom

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑