Linkedin: Βρείτε δουλειά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα

Ημ/νία: 4 Σεπτεμβρίου 2013 | by Βασίλειος Α. Γκόγκογλου

0

Μια εποχή που η ανεργία στην Ελλάδα καλπάζει και κοντεύει να φτάσει στο 30%, τα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα το LinkedIn, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναζητήσουμε αγγελίες από εταιρίες οι οποίες έχουν επαγγελματικό προφίλ. Η αναζήτηση επιτυγχάνεται πηγαίνοντας στο μενού Jobs στο προσωπικό προφίλ σας στο LinkedIn.

linkedin jobs

Οι αναζητήσεις σε αυτή την μηχανή εύρεσης εργασίας μπορεί να είναι απλές ή σύνθετες, με βάση τη χώρα, το επάγγελμα, την εταιρία αλλά και με τη χρήση λέξεων-κλειδιών.

linkedin jobs 2

Τα αποτελέσματα που εμφανίζει είναι σχετικές αγγελίες εργασίας με βάση την αναζήτηση σας. Ακόμα σας δείχνει κάτω από κάθε αγγελία ποιος μπορεί να σας συστήσει για την αντίστοιχη θέση και πόσοι από το δίκτυο σας εργάζονται στην εταιρία .

linkedin jobs 3

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με διάφορα κριτήρια και να αποθηκεύσετε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Για τους φίλους μου είμαι "κομπιουτεράκιας", για την οικογένεια "πάντα πολυάσχολος", εγώ δηλώνω απλά e^ipi+1=0. Τα social media είναι ο δικός μου κόσμος κι εκεί θα βρισκόμαστε στο εξής.



Πήγαινε με πάνω ↑