Η FIFA λανσάρει 3 επίσημες Facebook σελίδες ενόψει του World Cup 2014

Ημ/νία: 12 Αυγούστου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Με σημερινή της ανακοίνωση, η FIFA λάνσαρε τρεις νέες επίσημες Facebook σελίδες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία, το οποίο ξεκινά στις 12 Ιούνη και τελειώνει στις 13 Ιούλη. Γιατί τρεις; Η κάθε μία έχει το δικό της ρόλο και ξεχωριστή αλληλεπίδραση με τους χρήστες του Facebook.

Facebook Fifa World Cup Brazil 2014

2014 FIFA World Cup Brazil – Δημοσιεύσεις σχετικά με την προετοιμασία, καθώς και τη διάρκεια διεξαγωγής του FIFA World Cup 2014.
FIFA World Cup – Δημοσιεύσεις σχετικά με τη διοργάνωση του World Cup από το 1930 έως το 2010, με πλούσιο φωτογραφικό και βίντεο περιεχόμενο.
FIFA – Δημοσιεύσεις σχετικά με τις ενέργειες της FIFA σε όλο τον κόσμο, από την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, το ποδόσφαιρο και την υγεία και φωτογραφικό – βίντεο περιεχόμενο από το παρασκήνιο διαφόρων events, όπως το FIFA Ballon D’Or ή αλλιώς η απονομή του βραβείου της χρυσής μπάλας για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Πηγή: FIFA

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑