Google+: Προσθήκη στατιστικών ενός YouTube καναλιού στο Dashboard

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Google+ φαίνεται πως επενδύει ολοένα και περισσότερο στο Google+ Dashboard, θέλοντας να είναι το σημείο μηδέν από το οποίο ο χρήστης θα ξεκινά την περιήγηση του στις υπηρεσίες της Google. Η πρώτη ξεχωριστή προσθήκη μετά τη δημιουργία του Dashboard είναι τα στατιστικά ενός YouTube καναλιού.

Google+ dashboard with youtube stats

Για να μπορέσει ο χρήστης να δει το YouTube κανάλι του στο Dashboard της Google+ Σελίδας του, θα πρέπει πρώτα να συνδέσει το κανάλι του με το Κοινωνικό Δίκτυο. Η σύνδεση γίνεται μέσω των προχωρημένων ρυθμίσεων, πατώντας την επιλογή «Connect with a Google+ page».

Μέσω του Dashboard ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει το συνολικό αριθμό των views, τα συνολικά λεπτά βίντεο που καταναλώθηκαν, το συνολικό αριθμό των subscribers (εγγεγραμμένων μελών) και τέλος τον αριθμό των νέων εγγραφών μελών. Επίσης, θα υπάρχει σύνδεσμος για γρήγορη επίσκεψη στο YouTube κανάλι.

Πηγή:

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑