Facebook: Αν έχεις Windows Phone 8, κάνε τώρα update στην έκδοση 5.0

Ημ/νία: 2 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Microsoft ανέλαβε δράση, ώστε οι χρήστες συσκευών με λειτουργικό Windows Phone 8 να μπορέσουν να απολαύσουν την εμπειρία Facebook την οποία ήδη απολαμβάνουν εδώ και καιρό όσοι χρησιμοποιούν λειτουργικά Android και iOS. Η έκδοση 5.0 του Facebook για Windows Phone 8 φέρει πολύ σημαντικές αλλαγές!

Facebook windows phone 8 app

Αρχικά, η εφαρμογή υπέστη πλήρη επανασχεδιασμό του user interface, το οποίο προσφέρει καλύτερη πλοήγηση. Σημαντική βελτίωση είναι επίσης η υποστήριξη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, καθώς και η επιλογή για κοινοποίηση των δημοσιεύσεων. Τέλος, διαθέσιμη είναι και η προβολή των προφίλ μέσω του σχεδιασμού Timeline. Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότερες αλλαγές, απλώς οι προηγούμενες θεωρούνται οι πιο σημαντικές.

Μεγάλη βοήθεια στο update αυτό έδωσε η Beta εφαρμογή του Facebook για Windows Phone 8, την οποία οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν ως δεύτερη εφαρμογή του Facebook και να βοηθήσουν με αναφορά προβλημάτων σε λειτουργίες οι οποίες δοκιμάζονται για μελλοντική υιοθέτηση στη σταθερή εφαρμογή.

Τέλος, η Microsoft ενημέρωσε πως αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα ακολουθήσει update και για την εφαρμογή του Facebook για όσους χρήστες είναι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό Windows Phone 7.8.

Πηγή: Windows Phone Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑