TweetDeck: Το ισχυρό εργαλείο του Twitter μόλις απέκτησε νέα εμφάνιση!

Ημ/νία: 6 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πόσοι γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε το ισχυρό εργαλείο του Twitter με ονομασία TweetDeck; Σίγουρα όσοι είστε του επαγγέλματος και χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς Twitter, αφού το TweetDeck δίνει τη δυνατότητα για εύκολη διαχείριση πολλών λογαριασμών. Μαντέψτε. Έχουμε νέα εμφάνιση!

tweetdeck new appearance

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει… Α ναι! Το κάθετο μενού που σιγά σιγά υιοθετούν τα Κοινωνικά Δίκτυα, ξεκινώντας από το Google+, μετά το Facebook και τώρα το TweetDeck, το οποίο είναι μέρος του Twitter. Βέβαια, αυτό το κάθετο μενού είναι πολύ βολικό, αφού δεν εμποδίζει εκεί στην άκρη που είναι και δίνει πολύ ελεύθερο χώρο στην υπόλοιπη οθόνη.

Γενικότερα, το user interface του TweetDeck έγινε πιο απλό και ελαφρύ από πριν, με τις λειτουργίες του να μένουν ίδιες. Μπορείτε κανονικά να δημοσιεύσετε tweets, να κάνετε αναζήτηση και να ορίσετε εσείς τις στήλες που θέλετε να είναι εμφανίσιμες στην οθόνη σας. Σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε και ίσως δεν ξανά μπείτε στο Twitter.

Πηγή: TweetDeck Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑