Η κοινότητα του YouTube πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω από το βίντεο

Ημ/νία: 15 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

O δεσμός με τους τηλεθεατές σας είναι πολύ στενός. Έχετε μεγαλώσει μαζί, γελάσατε μαζί, έχετε κάνει απίστευτα πράγματα μαζί, από τη στάση σας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων μέχρι τον εθελοντισμό για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πλέον το YouTube  εισάγει μια έκδοση beta ενός νέου προϊόντος για να ενισχύσει το δεσμού ανάμεσα σε εσάς και τους θεατές σας, το οποίο ονομάζεται YouTube Κοινότητα.

youtube-community

Η ολοκαίνουρια καρτέλα στο YouTube κανάλι σας, δίνει ένα νέο, απλό τρόπο για να συνεργαστείτε με τους θεατές σας και να εκφράσετε τον εαυτό σας, πέραν του βίντεο. Τώρα μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να γράψετε κείμενο, να τραβήξετε ζωντανά βίντεο, να βάλετε εικόνες, κινούμενες εικόνες GIF και πολλά άλλα, δίνοντάς σας μια πιο εύκολη προσέγγιση για να συνεργαστείτε με τους οπαδούς σας πιο συχνά σε πραγματικό χρόνο. Οι θεατές θα είναι σε θέση να βλέπουν τις αναρτήσεις σας, στην ενότητα τροφοδοσία συνδρομητών, στα τηλέφωνά τους. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή κοινοποιείτε κάτι.

Η Κοινότητα είναι μια ειδική περίπτωση για την ομάδα του YouTube, επειδή αντιπροσωπεύει την βαθύτερη συνεργασία του προϊόντος που έχουνε φτιάξει σε σχέση  με τους δημιουργούς όπως είμαστε εμείς.

Ως δημιουργοί, οι ιδέες και τα σχόλιά μας διαμορφώνουν την πλατφόρμα του YouTube, για να εμπνευστούν νέες λειτουργίες, και να βοηθήσουμε να αποφασίσουν που θα δοθεί προτεραιότητα. Μαζί, μπορούμε να βελτιώσουμε το YouTube για όλους.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑