Το Photo Zoom for Facebook για Google Chrome θα σε γλιτώσει από τα περιττά κλικ φωτογραφιών

Ημ/νία: 18 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πόσες φορές έχει τύχει να δεις από την αρχική σελίδα πως ένας Facebook φίλος σου έχει αλλάξει φωτογραφία προφίλ και χρειάστηκε να κάνεις κάποια κλικ για να μεταφερθείς στο προφίλ του και να μεγεθύνεις τη φωτογραφία; Γενικά, πόσες φορές χρειάστηκε να κάνεις κλικ για να μεταφερθείς στη σελίδα μιας φωτογραφίας και μετά πάλι πίσω στην αρχική σελίδα;

photo zoom for facebook google chrome

Υπάρχει μία επέκταση για Google Chrome με ονομασία Photo Zoom for Facebook, η οποία κάνει ακριβώς αυτό που έχεις φανταστεί: Μεγεθύνει (σχεδόν) οποιαδήποτε Facebook φωτογραφία, απλώς περνώντας το ποντίκι πάνω από αυτή!

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει like, σχόλιο ή κοινοποίηση στη φωτογραφία η οποία μεγεθύνεται. Για τις προηγούμενες ενέργειες απαιτείται η επίσκεψη στη σελίδα της κάθε φωτογραφίας. Κατά τ’άλλα, η επέκταση είναι εξαιρετική και γλιτώνει αρκετά περιττά κλικ από το χρήστη, χαζεύοντας την αρχική σελίδα ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεξεργαστείτε Facebook φωτογραφίες με το Photon για Google Chrome

Η εγκατάσταση είναι απλή, αρκεί η επίσκεψη στη σελίδα της επέκτασης με χρήση Google Chrome και το πάτημα της επιλογής για προσθήκη της επέκτασης. Στη συνέχεια, ένα εικονίδιο θα εμφανιστεί στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας του Facebook (αριστερά από τα παράθυρα του chat), το οποίο θα επιτρέπει την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας για ζουμ των φωτογραφιών.

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑