Το Pin It Button για Google Chrome μόλις έγινε καλύτερο!

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Pinterest έχει κυκλοφορήσει μία επέκταση για Google Chrome, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν Pin τις εικόνες τις οποίες συναντούν στο ίντερνετ, εύκολα και γρήγορα. Το όνομα αυτής είναι Pin It Button και έως τώρα απλώς εμφανιζόταν πάνω δεξιά στον browser και με το πάτημα της ο χρήστης μπορούσε να κάνει Pin οποιαδήποτε εικόνα στη σελίδα την οποία βρισκόταν.

pin it button for google chrome

Από σήμερα, το Pin It Button γίνεται καλύτερο. Όσοι χρήστες το έχουν εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο, πλέον θα βλέπουν την επιλογή «Pin it» κάθε φορά που περνούν το δείκτη του ποντικιού πάνω από μία εικόνα. Η επιλογή εμφανίζεται στο πάνω αριστερό μέρος της εικόνας και επιτρέπει απευθείας Pin της συγκεκριμένης εικόνας σε κάποιο board του χρήστη στο Pinterest. Επίσης, η επιλογή «Pin it» μπορεί να βρεθεί με έναν ακόμη τρόπο: Κάνοντας δεξί κλικ σε μία εικόνα.

Διαλέξτε οποιονδήποτε από τους προηγούμενους τρόπους σας βολεύει, καθώς το πάτημα του εικονιδίου στο πάνω δεξί μέρος του browser απαιτεί ένα παραπάνω βήμα για το Pin μιας εικόνας.

Τέλος, αν θέλετε να απενεργοποιήσετε την επιλογή «Pin it» η οποία εμφανίζεται στο πάνω αριστερό μέρος των εικόνων περνώντας το δείκτη του ποντικιού, μπορείτε:

1. Να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος του browser.
2. Να επιλέξετε την επιλογή «Options».
3. Να τσεκάρετε την επιλογή «Hide hovering Pin It buttons».

pin it button for google chrome

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑