Η λειτουργία «How You’re Connected» του LinkedIn μόλις έγινε καλύτερη!

Ημ/νία: 31 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn πρόκειται για ένα επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο με στόχο να συνδέσει και να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να δώσει τα κατάλληλα εργαλεία στους χρήστες του, και το «How You’re Connected» πρόκειται για ένα από αυτά.

Με την επίσκεψη ενός χρήστη στο προφίλ κάποιου άλλου χρήστη, με τον οποίο δεν είναι συνδεδεμένος, υπάρχει στη δεξιά μπάρα το εργαλείο «How You’re Connected». Έως τώρα, το εργαλείο έδειχνε στο χρήστη αν διαθέτει κοινές επαφές με τον άλλο χρήστη, ώστε αν θελήσει να μπορεί να τον προσεγγίσει πιο εύκολα μέσω ενός τρίτου χρήστη.

linkedin how you are connected

Το εργαλείο αναβαθμίστηκε, με το LinkedIn να δηλώνει πως πλέον δεν προβάλλει μονάχα τις κοινές επαφές, αλλά περισσότερες πληροφορίες μεταξύ μιας κοινής επαφής και του άλλου χρήστη, ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει τα σωστά πατήματα για την προσέγγιση του άλλου χρήστη.

Εν τέλει, κάποια κοινή θητεία σε κάποια επιχείριση ή σε κάποιο πανεπιστήμιο, μπορεί να αποβεί μοιραία ώστε δύο επαγγελματίες να έρθουν σε επαφή με τη βοήθεια ενός τρίτου χρήστη και να συνεργαστούν.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑