Instagram | Το ταξίδι της Antonia Eriksson από την ανορεξία στην υγιεινή διατροφή

Ημ/νία: 7 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

instagram Antonia Eriksson

Το Instagram χρησιμοποιείται πολλές φορές από τους χρήστες για να πουν τη δική τους -μοναδική- ιστορία. Στην περίπτωση της Antonia Eriksson, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της, θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για μία νέα, όμορφη και αθλητική γυναίκα, η οποία δίνει βάση στην υγιεινή διατροφή και μοιράζεται τα μυστικά της με τους πάνω από 27.000 ακόλουθους της.

Σίγουρα, δεν είναι η μόνη που τρώει υγιεινά και αθλείται, όμως η δική της ιστορία έχει κάτι το ιδιαίτερο. Πίσω στην πρώτη φωτογραφία του λογαριασμού της, η Antonia έχει ανεβάσει τη φωτογραφία ενός νοσοκομειακού κρεβατιού.

Δεκαέξι μήνες πριν, η Antonia είχε διαγνωστεί από ανορεξία και ζύγιζε 36 κιλά. Η ίδια στην περιγραφή της φωτογραφίας είχε ανακοινώσει πως δε μπορεί να το παλέψει μόνη της και πως η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή. Αυτό που σκέφτηκε, λοιπόν, ήταν να ξεκινήσει το δικό της blog και το δικό της ταξίδι μέσω του Instagram.

Με τη συμπαράσταση των χρηστών, η Antonia ξεκίνησε να τρέφεται υγιεινά και να αθλείται, ώστε να αποκτήσει και πάλι τον παλιό και καλό εαυτό της. Τα κατάφερε. Ο λογαριασμός @eatmoveimprove δεν ονομαζόταν πάντοτε έτσι, πρώτο ξεκίνησε ως @fightinganorexia και κατέληξε με την πρώτη ονομασία, χάρη στην επιτυχία της Antonia.

Σήμερα, η Antonia είναι ευτυχισμένη που ξεπέρασε το ιατρικό της πρόβλημα και συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε, εμπνέοντας περισσότερους χρήστες με παρόμοια προβλήματα, καθώς το Instagram έχει απαγορέψει σχετικές αναζητήσεις.


Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑