Τα Google+ στοιχεία σου θα εμφανίζονται σε κλήσεις στο Android 4.4

Ημ/νία: 6 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Google θέλοντας να συνδέσει ακόμη περισσότερο τους λογαριασμούς του Google+ με το δικό της λειτουργικό Android 4.4 KitKat, επανασχεδίασε την εφαρμογή τηλεφώνου στη νέα έκδοση Android και από τις αρχές του 2014 αυτή θα μπορεί να συσχετίζει έναν αριθμό τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού) με έναν Google+ λογαριασμό και να προβάλει τελικά την κατάλληλη φωτογραφία και ονομασία στην οθόνη της κινητής συσκευής.

google+ caller id

Η λειτουργία Caller ID θα κάνει χρήση των τηλεφώνων των τοπικών επιχειρήσεων του Google+, των Google Apps για όσες επιχειρήσεις τις χρησιμοποιούν και τέλος, όλων των προσωπικών λογαριασμών. Φυσικά, μέχρι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία με το νέο έτος, οι χρήστες οι οποίοι έχουν δώσει και έχουν επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου τους, μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν αυτός να συσχετιστεί με το προφίλ τους και να το εμφανίζει στις κλήσεις σε Android τηλέφωνα με έκδοση 4.4.

Πηγή: Google+ post

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑