Νέα Facebook emoticons για χρήση σε δημοσιεύσεις και σχόλια

Ημ/νία: 9 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει μεγαλώσει αρκετά τη λίστα με τα emoticons του chat, ωστόσο όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν emoticons σε δημοσιεύσεις και σχόλια, τότε συνήθως βλέπουμε τα λίγα και συνηθισμένα, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει μία λίστα με 170 νέες Facebook φατσούλες.

facebook new emoticons

Για κάποιο λόγο, το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο δεν έχει επιλέξει ακόμη να προσθέσει εικονίδιο μέσα στις δημοσιεύσεις ή στα σχόλια, όπως έκανε με την προσθήκη εικόνων, για χρήση έτοιμων προς χρήση emoticons με ένα απλό κλικ.

Εμείς, εντοπίσαμε στο ίντερνετ τα νέα emoticons και σου τα παρουσιάζουμε στον παρακάτω πίνακα. Σε κάθε πεδίο του πίνακα θα βρεις πρώτα την εικόνα του emoticon και από κάτω το κείμενο το οποίο θα πρέπει να αντιγράψεις και να επικολλήσεις σε κάποια Facebook δημοσίευση ή σχόλιο. Αν αντί για κείμενο βλέπεις ένα τετράγωνο ή κενό, τότε κανονικά μπορείς να αντιγράψεις και να επικολλήσεις και τα δύο.

Αν κάποιο από τα emoticons δε λειτουργεί ή είναι λάθος, μπορείς να το αναφέρεις σε σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Facebook νέα emoticons (φατσούλες)

Update (14/10): Λόγω προβλήματος με τον πίνακα ο οποίος φιλοξενούσε τα νέα emoticons, μπορείς να επισκεφθείς την πηγή παρακάτω για να δεις τη λίστα με τα νέα emoticons.

Πηγή: FB new symbols

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑