Οι περίεργες αναζητήσεις των Ελλήνων για να συνδεθούν στο Facebook

Ημ/νία: 28 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένας μέσος χρήστης του ίντερνετ θα χρησιμοποιούσε τη μπάρα διευθύνσεων του browser (πρόγραμμα περιήγησης) και θα πληκτρολογούσε facebook.com ή fb.com για να συνδεθεί στο Facebook. Τόσο απλά και γρήγορα. Επειδή όμως δεν είναι όλοι οι χρήστες συνηθισμένοι και μαθημένοι στο ίντερνετ – και το σεβόμαστε αυτό – πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι πραγματοποιούν αναζήτηση για να βρουν το Facebook στα αποτελέσματα αναζήτησης. Λογικό.

facebook google search feat

Ακούς τη λέξη Facebook και μετά πας για να την πληκτρολογήσεις και να μπεις στο Κοινωνικό Δίκτυο. Πώς θα την έγραφες άραγε; Είτε από θέμα βιασύνης, είτε από θέμα ορθογραφίας, οι Έλληνες χρήστες πρέπει να πληκτρολογούν τις πιο περίεργες και ποικίλες αναζητήσεις για να βρουν το Facebook στο Google.

Καταφέραμε και συλλέξαμε τις περισσότερες από αυτές, τόσο από τα δικά μας δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο μας επισκέπτονται οι χρήστες, όσο και από την υπηρεσία Google Trends. Ακολουθεί η λίστα:

φαψεβοοκ feismpoyk fb fb fb fb φαψεβοοκ λογ facebook facebook facebook facebook
φβ feismpouk fb fb fb φαψε facebook facebook facebook google
φασεβοοκ feizmpoyk fb fb φεισμποθκ facebook facebook facebook facebook login
φαψε βοοκ fb login fb login fb login fb fb facebook φεισμπουκ facebook facebook facebook
φεισμπουκ αναζητηση fb login fb facebookb fb fb f φεισ facebook facebook face
φεις βουκ φεις φεις βοοκ φεις μπουκι φασεβοοκ

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑