Facebook: Η ενσωμάτωση δημοσιεύσεων έγινε διαθέσιμη για όλους!

Ημ/νία: 22 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Θυμάσαι στα τέλη του Ιουλίου την ανακοίνωση του Facebook για ενσωμάτωση δημοσίων δημοσιεύσεων σε ορισμένα sites; Με νέα σημερινή ανακοίνωση, η διαδικασία της ενσωμάτωσης γίνεται διαθέσιμη για όλους! Και όχι μόνο. Μέσα σε λίγες μέρες, το Facebook δέχτηκε το feedback των χρηστών και βελτίωσε την ενσωμάτωση. Ακολουθεί ένα παράδειγμα ενός embed post, με το οποίο μπορείς ελεύθερα να αλληλεπιδράσεις.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις των embed posts, βίντεο τα οποία έχουν ανέβει στο Facebook μπορούν να αναπαράγονται απευθείας μέσα από το site στο οποίο έχουν ενσωματωθεί ως δημοσίευση. Επίσης, η λήψη του html κώδικα για ενσωμάτωση μιας δημοσίευσης μπορεί να ληφθεί τόσο από τη δημοσίευση στο Facebook, όσο και από ένα πλαίσιο δημοσίευσης σε κάποιο site, χωρίς επίσκεψη στο Facebook. Τέλος, τα embed posts προβάλλονται καλύτερα πλέον στις κινητές συσκευές.

Περισσότερα για την ενσωμάτωση δημοσιεύσεων, όπως τη διαδικασία λήψης του κώδικα html, θα βρεις στη συγκεκριμένη σελίδα.

Πηγή: Facebook Developers

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑