Vine: Με το Capture widget αποκλείεται να χάσεις τη στιγμή!

Ημ/νία: 13 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Για να αποθανατίσεις μία συγκεκριμένη στιγμή σε βίντεο 6 δευτερολέπτων στο Vine, θα πρέπει να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα ώστε να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, να ανοίξεις την εφαρμογή και να επιλέξεις τη λήψη. Η ομάδα του Vine θέλησε να επιταχύνει τη διαδικασία, κυκλοφορώντας το widget Capture για τους κατόχους Android συσκευών.

vine capture widget for android

Με το widget Capture, ξεκινάς τη λήψη βίντεο με το Vine κατευθείαν μετά το ξεκλείδωμα της συσκευής σου ή ακόμη και χωρίς ξεκλείδωμα με κάποια συγκεκριμένα είδη κλειδώματος του Android. Γρήγορα και εύκολα. Αρκεί να τοποθετήσεις το widget στην αρχική οθόνη της συσκευής σου, πατώντας παρατεταμένα με το δάχτυλο στο κενό της οθόνης και επιλέγοντας το.

Σε σύγκριση με το Instagram, τον άμεσο ανταγωνιστή, το Vine στον τομέα της ταχύτητας για την επιλογή λήψης βίντεο κερδίζει με διαφορά, αφού στο Instagram απαιτούνται αρκετές κινήσεις ώστε να επιλεγεί η λήψη βίντεο και αυτό επειδή υπάρχει και η λήψη φωτογραφιών.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑