Το LinkedIn ενημερώνει την Πολιτική Απορρήτου του

Ημ/νία: 11 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως είναι ήδη γνωστό, όταν ένας χρήστης έρχεται αντιμέτωπος με όρους χρήσης ή πολιτική απορρήτου, σχεδόν πάντα δε βγάζει άκρη με την «ξύλινη» γλώσσα και ποτέ δε διαβάζει ό,τι τον αφορά άμεσα. Το LinkedIn θέλει να το αλλάξει αυτό και μετά από δύο χρόνια σχεδόν αποφασίζει να αλλάξει την πολιτική απορρήτου του, κάνοντας την πιο κατανοητή και απλή στους χρήστες του.

LinkedIn updates privacy policy

Κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η σελίδα της Πολιτικής Απορρήτου του LinkedIn θα αλλάξει μορφή και θα αποκτήσει πιο κατανοητή γλώσσα για τους χρήστες και πιο οργανωμένο περιεχόμενο. Επίσης, στη σελίδα αυτή οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία τους, ονομάζοντας τη σελίδα και ως Privacy Portal.

Τέλος, και πολύ σημαντικό, η Αρχική Σελίδα του LinkedIn ξεκινά να δέχεται Sponsored Stories, διαφημίσεις δηλαδή σε μορφή δημοσιεύσεων, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Facebook εδώ και καιρό. Οι διαφημίσεις αυτές μπορούν να δεχτούν Like, να σχολιαστούν και να κοινοποιηθούν κανονικά.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑