Google+: Τα Hangouts αποκτούν λειτουργία για απομακρυσμένη διαχείριση ενός άλλου υπολογιστή

Ημ/νία: 2 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως λέει και ο Daniel Caiafa, εργαζόμενος στο Google+, αν είστε οι τεχνολόγοι της οικογενείας και της παρέας σας, τότε μία νέα λειτουργία των Hangouts θα σας λύσει τα χέρια. Αυτή η λειτουργία έχει να κάνει με το Remote Desktop ή αλλιώς την απομακρυσμένη διαχείριση της επιφάνειας εργασίας ενός άλλου υπολογιστή.

Google Plus Hangouts Remote Desktop

Δύο χρήστες μπορούν πλέον να συνομιλούν μέσω βίντεο κλήσης και παράλληλα ο ένας να έχει πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του άλλου χρήστη. Με τον τρόπο αυτό καταργούνται οι οποιοιδήποτε άλλοι τρόποι επικοινωνίας, όπως τα διάφορα προγράμματα chat ή η κλήση μέσω κινητών τηλεφώνων κλπ. Όλα γίνονται εύκολα μέσα από ένα Google+ Hangout.

Google Plus Hangouts Remote Desktop

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή, θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μία βίντεο κλήση και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή “View More Apps“, μετά στην επιλογή “Add Apps” και τέλος στην επιλογή “Hangouts Remote Desktop“. Μόλις ο χρήστης αποδεχτεί την πρόσκληση, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την επιφάνεια εργασίας του. Ο άλλος χρήστης μπορεί όποτε θελήσει να διακόψει τη σύνδεση αυτή.

Πηγή: Google Plus Daily

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑