LinkedIn: Τα προφίλ αποκτούν οπτικό περιεχόμενο, όπως εικόνες και βίντεο

Ημ/νία: 2 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν είναι τυχαίο το ρητό “Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις”. Το οπτικό περιεχόμενο δίνει άλλη αίσθηση σε σχέση με το κείμενο και αυτό το κατάλαβαν στο LinkedIn, γι’αυτό και αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στα προφίλ να μπορέσουν να εισάγουν περιεχόμενο όπως βίντεο, εικόνες, παρουσιάσεις κλπ στις πληροφορίες του προφίλ τους.

LinkedIn Professional Portfolio

Αρχικά για τους χρήστες σε χώρες με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά και ύστερα για τους υπόλοιπους, στην επεξεργασία ενός προφίλ θα δίνεται η δυνατότητα για προσθήκη οπτικού περιεχομένου στις ενότητες “Summary“, “Experience” και “Education“.

Με τον τρόπο αυτό, αν ένας χρήστης είναι για παράδειγμα αρχιτέκτονας, θα μπορεί πολύ εύκολα να δείξει σχέδια δρόμων ή κτιρίων και να διαφημίσει τη δουλειά που έχει κάνει. Το ίδιο ισχύει και για έναν 3D animator, ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να διαφημίσει ένα βίντεο δικής του δουλειάς. Οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να πατούν Like στις προσθήκες αυτές, να τις σχολιάζουν και να τις κοινοποιούν, για περαιτέρω διαφήμιση του χρήστη.

Ακολουθούν δύο παρουσιάσεις, αρχικά η παρουσίαση του LinkedIn Professional Portfolio και στη συνέχεια η χρήση του από ορισμένους χρήστες.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑